Makaron świderki zapiekany w sosie śmietanowym z mięsem mielonym, papryką i cukinią pod warstwą parmezanu. Pyszny pomysł na obiad, który zapewne urozmaici Wasze menu Składniki: 500 g mięsa mielonego (np. z szynki, karkówki, łopatki) 300 g makaronu świderki 400 g słodkiej śmietany 18% 200 g parmezanu 1/2 średniej cukinii 1 papryka czerwona 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 płaska łyżeczka pieprzu ziołowego 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 2-3 łyżki oleju rzepakowego sól pieprz Przygotowanie: Makaron ugotować al dente...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...