Przepis na : obiad
Rate this post Grzyby po „Kaszubsku” Grzyby po kaszubsku to genialny przepis.. Ok sama go stworzyłam ale podobnych jest dużo więc nie ma co się chwalić . Po krótce powiem Ci, że to doskonała przekąska lub dodatek do ryżu czy kaszy lub makaronu. Na ciepło, na zimno, zawsze smakują genialnie . Wegetarianie też powinni być ukontentowani, nie ma mięsa jest dużo smaku i aromatu. Spokojnie zastąpią Weganom śledzik po kaszubsku. Właśnie śledzik po kaszubsku, był podstawą tej inspiracji My kochamy tą wersję, a... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...