Zapiekane gołąbki z wołowiną, kaszą gryczaną i borowikami

Zapiekane gołąbki  z wołowiną, kaszą gryczaną i borowikami

Zapiekane gołąbki z wołowiną, kaszą gryczaną i borowikami

Nawet gołąbki mogą być daniem podanym na elegancką kolację czy obiad. Dziś gołąbki z borowikami, wołowiną i kaszą gryczaną, zapiekane w sosie grzybowym.  Porcja ok 10 gołąbków  Składniki: młoda kapusta 500 g mięsa wołowego 150 g kaszy gryczanej  1 duża cebula czerwona 1 jajko 20 g suszonych borowików 1 łyżka masła majeranek sól i pieprz sos 50 g suszonych borowików  250 ml bulionu grzybowego 250 ml śmietany 30%  Przygotowanie: są 2 sposoby na przygotowanie kapusty: 1: wycinamy głąb ze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, grzyby, śniadania, obiad, sosy, kasza gryczana, ciasto, deser, desery, mięso, kolacja, wołowina, czerwona kapusta, jajka z farszem, mięso na obiad, mięsa pieczone

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.