Pierożki serowe z jabłkami

Pierożki serowe z jabłkami

Pierożki serowe z jabłkami

Przepis na : deser

To są moje ulubione pierożki! Przypominają mi smak z mojego dzieciństwa. Mama zawsze robiła je wieczorem do mleka, a potem całą rodzinką siadaliśmy i graliśmy w gry planszowe. Jest co powspominać dlatego, dzisiaj ja serwuję pierożki, mleko i karty :) Składniki: 1,25 szklanki mąki 250 g margaryny 250 g twarogu 750 g jabłek cukier puder do posypania Przygotowanie: Twaróg zmiel przez maszynkę,  na stolnicy mąkę posiekaj z  margaryną i dodaj twaróg -wymieszaj, konsystencja ciasta j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka, pierożki z jabłkami, ciasto, śniadanie, śniadania, twaróg, deser, desery, obiad, francuskie, deser z owocami, mąka, pierogi przepis, mak, pieczenie, pierogi, ciasta z jabłkami, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto z makiem, jabłka pieczone, pieczone jabłka, lekkie ciasto

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.