Zupa gulasz węgierski

Zupa gulasz węgierski

Zupa gulasz węgierski

Tą zupę trzeba naprawdę długo gotować, tylko wtedy wołowina stanie się miękka, rozpływająca w ostach a zupa się przyjemnie zagęści. To zatem przepis na leniwy dzień, wtedy kiedy możesz sobie pozwolić aby podejść co 30 minut do garnka, zamieszać w nim lub dodać kolejne składniki. Zupa podziękuje Ci swoim smakiem i aromatem. Zajrzyj także do innych moich przepisów: – zupa gołąbkowa – gołąbki bez zawijania – fasolka po bretońsku – gołąbki z włoskiej kapusty – zupa z włoskiej kapusty – kwaśnica z żeberki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, wołowina, gołąbki, ziemniaki, kapustą, gulasz, ogórki, fasolka, surówka, żeberka, surówka z czerwonej kapusty, kapusta kiszona, fasolka po bretonsku, gulasz wołowy, zupa pomidorowa, mięso mielone

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.