Takie małe pizzerinki to idealna bułka na śniadanie, kolację, do zabrania ze sobą do szkoły czy pracy, ale także super opcja na każdą imprezę, gdzie potrzebujemy takich dań do chwycenia w rękę. Pizzerinki są fantastyczne od razu po upieczeniu, ale ja lubię je też jak wystygną i z wielką ochotą zjadam na zimno. Możesz je także upiec, ale nie rumieniąc za bardzo a tuż przed podaniem na kilka chwil wrzucić do piekarnika, aby były znów ciepłe. Na imprezie to super opcja! Wtedy, kiedy wszyscy zrobią się głodni ... czytaj dalej...
Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...