Pizzerinki

Pizzerinki

Pizzerinki

Takie małe pizzerinki to idealna bułka na śniadanie, kolację, do zabrania ze sobą do szkoły czy pracy, ale także super opcja na każdą imprezę, gdzie potrzebujemy takich dań do chwycenia w rękę. Pizzerinki są fantastyczne od razu po upieczeniu, ale ja lubię je też jak wystygną i z wielką ochotą zjadam na zimno. Możesz je także upiec, ale nie rumieniąc za bardzo a tuż przed podaniem na kilka chwil wrzucić do piekarnika, aby były znów ciepłe. Na imprezie to super opcja! Wtedy, kiedy wszyscy zrobią się głodni ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto na pizze, ciasto francuskie, tarta, szynka, pieczarki, tortilla, kurczak, bułki, makaron, babki, przystawki, pieczarki w cieście, tortilla z kurczakiem, pieczona szynka, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.