Błyskawiczne, bardzo aromatyczne i pyszne danie. Kluczem do sukcesu jest smażony na szybko ananas, którego słodycz i kwaskowatość nadają charakteru całej potrawie. Poziom trudności: łatwy Czas: 15 minut Stir fry ze świeżym ananasem Przez lata ananas był dostępny w Polsce tylko w puszce, w formie równych okrągłych plasterków z dziurką w środku, zalanych niemożliwie słodkim syropem. Ktoś mógłby pomyśleć, że w stanie naturalnym ananasy wyglądają jak obwarzanki rosnące na drzewach. Niektórzy tak się do tego przy... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.