Nietypowe, klasyczne danie azjatyckiej kuchni: stir fry z kapusty, ale nie bok choy, ale zwykłej białej. Na dodatek jest w nim jeszcze kasza pęczak…. Czas: 30 minut Poziom trudności : Raczej łatwe Liczba porcji : 2 mega duże Kiedy człowiek pomyśli ile kiedyś się nakombinował, żeby kupić kapustę pak choy to głowa mała. Był czas, że kapustka była dostępna tylko na targowisku pod Halą Mirowską, potem objawiła się w lidlach i biedronkach, ale przemknęła jak meteoryt i znikła. Szkoda, bo to bardzo przyjemne warzy... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.