Spaghetti primavera, czyli pyszna wiosenna pasta

Spaghetti primavera, czyli pyszna wiosenna pasta

Spaghetti primavera, czyli pyszna wiosenna pasta

Spaghetti primavera – pyszna wiosenna pasta! Jedno z najbardziej zielonych dań, pełne warzyw i smaków wiosny. Chyba najbardziej zdrowy makaron jaki można sobie wyobrazić. Czas: 20 minut Poziom trudności: łatwy Liczba porcji: 2 duże Tak jak w przyrodzie bocian zwiastuje nadejście wiosny, tak w dobrych restauracjach pojawienie się spaghetti primavera w menu oznacza powrót nowalijek na stół. Niedawno zrobiliśmy własną wersję dania w formie pęczotto , które okazało się jednym z hitów na Niedzielnym kuchar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, spaghetti, sosy, fasolka, szparagi, fasolka szparagowa, pieczarki, cukinia, brokuł, brokuły, pasta, pasty, dania z makaronem, sos spaghetti, makaron z patelni

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.