Smażony ryż na szybko z jarmużem

Smażony ryż na szybko z jarmużem

Smażony ryż na szybko z jarmużem

Nawet jeśli nie lubisz ryżu, to TEN smażony ryż z jarmużem zjesz z apetytem i poprosisz o dokładkę. Może dlatego, że w sumie nie smakuje jak ryż:) Czas : 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Smażony ryż z jarmużem i imbirem jest daniem prostym a wybitnym. Serio, nie wahamy się tego powiedzieć – smażony ryż jest wprost pyszny. Trzeba go tylko w odpowiedni sposób zrobić. Po pierwsze najlepiej użyć do niego wczorajszego ryżu, albo co najmniej mocno wystudzonego. Smażony ryż zrobiony z ryżu świeżo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, tarta, kurczak, krewetki, pieczarki, indyk, polędwiczka, polędwiczki, szpinak, polędwiczki w sosie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.