Sałatka z batata i pieczonej kapusty to jedna z najlepszych sałatek jakie jedliśmy. Super smakuje bez żadnego dresingu, ale jeśli chcesz możesz ją polać ulubionym sosem. Czas: 35 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji: 2 Składniki: 1 duży ziemniak 2 puszki cieciorki (2×400 ml) Kawałek czerwonej kapusty Garść jarmużu (150 g) 1 łyżeczka suszonego czosnku 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka rozmarynu 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka słodkiej papryki 3 łyżki oleju Sok z cytryny Sól Pieprz Przygotowanie: Kr... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.