Gorzkawa brukselska ze słodkim ziemniakiem tworzą niecodzienny i niezapomniany tandem. Zwracamy pieniądze wszystkim, którzy zrobią to danie i im nie zasmakuje. Czas: 1,5 godz. (w tym godzina na macerowanie mięsa) Poziom trudności: łatwe Brukselka oprócz selera naciowego należy do ścisłej czołówki najbardziej nielubianych warzyw na świecie, za co pewnie odpowiada lekko gorzkawy smak tej ślicznej kapustki, będącej przecież małym cudem natury. Z gustami się nie dyskusje, ale gwarantujemy Wam, że nawet jeśli nie l... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.