Pieczona cieciorka z wołowiną

Pieczona cieciorka z wołowiną

Pieczona cieciorka z wołowiną

Trudno uwierzyć, że z dwóch składników można zrobić tak niesamowicie sycące i aromatyczne danie. Do tego gotowe w pół godziny. Jeśli nie próbowaliście wcześniej pieczonej cieciorki gwarantujemy, że zakochacie się w niej od pierwszego spróbowania: jest lekko chrupiąca z wierzchu, a środek ma kremowy. Idealnie nadaje się na przekąskę imprezową, jako zdrowy snak do oglądania filmów zamiast popcornu, albo jako doskonały składnik pożywnych dań. Proponujemy Wam dzisiaj przepis na pieczoną cieciorkę ze smażoną wołowiną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, kasza, kasza jaglana, wołowina, mięso, śniadania, mięso mielone, awokado, szynka, tortilla, ryż, przekąski, przekąska, kuskus, mięsa pieczone, pieczona szynka, pieczeń z szynki, ryż z warzywami, ryż smażony, warzywa na patelnie, szynka gotowana

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.