Trudno uwierzyć, że z dwóch składników można zrobić tak niesamowicie sycące i aromatyczne danie. Do tego gotowe w pół godziny. Jeśli nie próbowaliście wcześniej pieczonej cieciorki gwarantujemy, że zakochacie się w niej od pierwszego spróbowania: jest lekko chrupiąca z wierzchu, a środek ma kremowy. Idealnie nadaje się na przekąskę imprezową, jako zdrowy snak do oglądania filmów zamiast popcornu, albo jako doskonały składnik pożywnych dań. Proponujemy Wam dzisiaj przepis na pieczoną cieciorkę ze smażoną wołowiną... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.