Klasyczne danie, ale zrobione inaczej. Ryba panierowana jest w mielonych migdałach. Frytki zaś są pieczone, a nie smażone. Samo zdrowie:) Czas: 45 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2-3 Ryba panierowana w orzechach jest chrupiąca z wierzchu i miękka w środku. Do tego przepisu najlepiej użyć filetów ze świeżej ryby. Mrożona ma w sobie dużo wody, którą panierka może nasiąknąć podczas pieczenia. Mrożonki można użyć jeśli dokładnie odciśniecie ją z wody i osuszycie. I jeszcze jedna uwaga: rybę panierowaną... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.