Piątek: Najlepsza pomidorowa z ravioli szpinakowym

4
  • Piątek: Najlepsza pomidorowa z ravioli szpinakowym
  • Piątek: Najlepsza pomidorowa z ravioli szpinakowym

    Kultowa zupa, stały element menu w każdym polskim domu. Jak zrobić najlepszą pomidorową? Sprawa jest prosta, bo zupa robi się sama. W każdym razie w tym przepisie. Czas : 45 minut Poziom trudności: Bardzo łatwe Liczba porcji : 2 duże Gdyby zrobić listę polskich zup narodowych to wydaje się, że pomidorowa miałaby spore szanse, żeby zająć wysokie miejsce. Nie barszczyk, żurek kapuśniak, ani krupnik, ale pomidorowa – postrach wszystkich stołówek, żelazny punkt jadłospisów barów mlecznych, koło ratunkowe każdej mamy ... Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz


    Inne przepisy z Niedzielny kucharz

    Dodaj komentarz