Piątek: Kasza gryczana po meksykańsku

Piątek: Kasza gryczana po meksykańsku

Piątek: Kasza gryczana po meksykańsku

Kasza gryczana po meksykańsku to wariacja na temat klasycznego dania ryż po meksykańsku. Jest i smaczniej i zdrowiej. Czas przygotowania: 30 minut Liczba porcji: 2 duże Poziom trudności: Łatwe Kasza gryczana po meksykańsku być może oburzy ortodoksyjnych wielbicieli kuchni meksykańskiej, bo to trochę tak jakby ktoś schabowego z ziemniakami i kapustą zrobił w ryżem i zestawem surówek. My jednak uważamy, że w kuchni warto eksperymentować i skoro istnieją rozmaite pęczotta i gryczotta, to na podobną modłę można ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, kasza gryczana, mielone, czerwona fasola, fasola, kurczak, surówka, kapustą, schabowe, ziemniaki, mięso, filet z kurczaka, surówka z kapusty, kurczak po meksykańsku, kurczak z ryżem, mięso mielone, kurczak z warzywami, ryż z warzywami, surówka z czerwonej kapusty, czerwona kapusta

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.