Panzanella ze szparagami, pomidorkami i ciabattą

Panzanella ze szparagami, pomidorkami i ciabattą

Panzanella ze szparagami, pomidorkami i ciabattą

Panzanella ze szparagami – przepyszna, pełna warzyw sałatka, która jest na tyle pożywna, że może zastąpić lunch. Czas : 15 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Panzanella ze szparagami Zobacz całe menu na tydzień, z którego pochodzi ten przepis. Panzanella jest jednym z naszych ulubionych dań. Jest naładowana warzywami i witaminami, a zarazem na tyle pożywna, że może zastąpić tradycyjny obiad. Wystarczy pomieszać kilka składników i sałatka gotowa. Nie trzeba nawet robić dresingu – wystarczy skr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, szynka, sałatka, pieczywo, tarta, chleb, obiad, pieczona szynka, sałatki, sałatka z szynką, szynka gotowana

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.