Bohaterami tego tygodnia były kurczak i jarmuż – ten ostatni wystąpił w czterech odsłonach, w czterech różnych potrawach. Wszystkie były właściwie gotowe już w niedzielę. Łącznie jednego dnia zrobiliśmy luncze na sześć dni. Zdrowe i urozmaicone menu to podstawa naszej kuchni i sposobu gotowania, który polega na tym, żeby przy okazji przygotowywania niedzielnego obiadu zrobić albo cały zestaw dań na resztę tygodnia, albo przynajmniej półprodukty. W niektórych potrawach powtarzają się składniki, ale zawsze wy... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.