Jak przechowywać mięso – część I

Jak przechowywać mięso – część I

Jak przechowywać mięso – część I

Jak długo można przechowywać mięso – surowe, gotowane lub pieczone? Ile można trzymać je w zamrażalniku? Ile czasu upieczona szynka może stać na biesiadnym stole? Odpowiedzi na te pytania mają kluczowe znaczenie dla naszego zdrowia i wartości odżywczych posiłku. Dlatego zachęcamy Was do lektury naszego poradnika – jak przechowywać mięso. Dziś kilka zasad dotyczących kurczaka. Jak przechowywać mięso – kurczak Jeśli dzisiaj jest niedziela, na obiad będzie kurczak Pieczony, z farszem i bez, smaż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, mięso, rosół, kurczak pieczony, mięsa pieczone, piersi, sałata, pierś, mielone, obiad, marynaty, bułki, szynka, udka , kaczki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, rosół z kury, udka z kurczaka, bez pieczenia, uda z kurczaka, kurczak w marynacie, zdrowe obiady, dania z kurczakiem, mięso mielone, pieczona szynka, pieczeń z szynki, kurczak grillowany, szynka gotowana, nadziewana pierś z kurczaka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.