Filety z kurczaka z kozim serem wyglądają jak niedzielny obiad, a w rzeczywistości można je zrobić na co dzień, bo jest i łatwe i szybkie w przygotowaniu. Czas : 35 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 Lubisz mięso faszerowane? Bo my bardzo. Problem z nim jest tylko taki, że faszerowanie to dość czasochłonna robota. Jest jednak fajna droga na skróty, dzięki której można ominąć niewygody związane z nadziewaniem i zjeść pyszne, soczyste danie. Mięso trzeba po prostu pokroić w poprzek w paski i powk... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.