Co zrobić z resztek kurczaka cz. 3

Co zrobić z resztek kurczaka cz. 3

Co zrobić z resztek kurczaka cz. 3

Polpette di polo Najlepsze pulpety ever. Zrobione z gotowanego mięsa i zapieczone z sosem pomidorowym, delikatne i aromatyczne. Jeśli macie kurczaka z rosołu możecie wyczarować niesamowite danie. Zobacz przepis Enchilada Doskonały sposób na resztki, pozostałości z lodówki lub świątecznego stołu – enchiladas, pszenne, meksykańskie placki z farszem (w którym obowiązkowy jest tylko ser), zapieczone w aromatycznym sosie. Zobacz przepis Lasagna z cukini i pieczonego kurczaka Wyjątkowe, pomysłowe danie – lasagne bez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, lasagne, kurczak pieczony, ryż, sosy, rosół, placki, makaron, muffiny, pulpety, mięso, ogórki, makarony, cukinia, pieczywo, bez pieczenia, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, kurczak po meksykańsku

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.