Burgery z fasoli, cieciorki, pęczaku i kurczaka

Burgery z fasoli, cieciorki, pęczaku i kurczaka

Burgery z fasoli, cieciorki, pęczaku i kurczaka

Burgery z fasoli i warzyw, możesz zrobić w wersji wegetariańskiej, albo dodać nieco drobiowych polędwiczek, jeśli jadasz mięso. Czas: 40 minut Pozom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4 Burgery z fasoli, cieciorki i pęczaku wyglądają i smakują doskonale. Mają zwartą konsystencję jak klasyczne burgery, ale są lżejsze no i zdrowsze. Burgery z fasoli to doskonały sposób na przemycenie do diety dziecka fasoli, cieciorki i kaszy oraz cukinii i świeżej pietruszki. Nasz syn wcina „kotleciki” aż miło, nie podejrzewają... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bułki, cukinia, polędwiczki, polędwiczka, czerwona fasola, mięso, kapustą, kurczak, dieta, kotlet, kotlety, ogórki, czerwona kapusta, ogórki kiszone, kapusta kiszona, kotlety drobiowe, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.