Przepis na : obiad
Sezon na rozgrzewające zupy uważam za otwarty! Za oknem coraz chłodniej, więc nie wiem jak Wy, ale ja najchętniej sięgam teraz po pyszne zupki Dziś mam dla Was propozycję na krem paprykowy z soczewicą. jest to bardzo aromatyczna zupa, przygotowana z wcześniej upieczonej papryki. Jestem pewna, że skradnie Wasze kubki smakowe! Danie nadaje się także dla dzieci, jest delikatna w smaku i bardzo zdrowa za sprawą dodatku czerwonej soczewicy. Pamiętajcie, że nasiona roślin strączkowych powinny gościć w naszych jadłospis... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...