Rosół. Jedyny przepis na tę klasyczną zupę, jakiego potrzebujecie

Rosół. Jedyny przepis na tę klasyczną zupę, jakiego potrzebujecie

Rosół. Jedyny przepis na tę klasyczną zupę, jakiego potrzebujecie

Przepis na : obiad

Niedzielny obiad, chłodny dzień, rodzinna uroczystość, potrzeba zjedzenia czegoś domowego i kojącego – jest wiele okazji, kiedy rosół jest jedyną słuszną opcją. W każdym domu przygotowuje się go nieco inaczej – z różnymi dodatkami i rodzajami mięsa. Ten przepis na rosół to najdelikatniejsza i chyba najbardziej klasyczna wersja, bo przygotowywana wyłącznie z mięsa drobiowego, a konkretnie z kury. Rosół – król polskich zup W miesiącach, kiedy temperatura spada poniżej 15 stopni Celsjusza rosół ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na-talerzu.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.