Zapiekana fasolka szparagowa
Zapiekana fasolka szparagowa
Zapiekana fasolka to sposób na szybką, zdrową i pyszną przekąskę. Komponuje się także z daniem głównym. Oto banalny przepis na niebanalną żółtą fasolkę. Składniki 300 g żółtej fasolki szparagowej ½ czerwonej papryki 1 czerwona cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka ciemnej glazury balsamicznej 1 łyżka wody 1 łyżeczka czerwonej papryki 1 łyżeczka ziół prowansalskich sól ziołowa Fasolkę szparagową wrzucamy do wrzącej i osolonej wody. Gotujemy 5 minut, odlewamy na sicie. Paprykę kroimy w kostkę. Ceb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Chcemy Jeść
Autor
My Chcemy Jeść
Blog z przepisami na lekkie, zdrowe i smaczne potrawy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka szparagowa, papryka, marynaty, przekąska, przekąski, zdrowe przepisy, do pracy, niskokaloryczne, warzywa, mięso, dania bez mięsa, szybkie przekąski, mięsa pieczone, bez pieczenia
Inne przepisy z My Chcemy Jeść
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję