Szparagi w boczku i cieście francuskim

Szparagi w boczku i cieście francuskim

Szparagi w boczku i cieście francuskim

Sezon na szparagi trwa w najlepsze. Dlatego dzisiaj trafiły na mój talerz Oprócz tego, że są bardzo zdrowe i małokaloryczne, stanowią świetny dodatek do wielu potraw. Szparagi uznawane są też za jeden z najskuteczniejszych afrodyzjaków. Tym razem pokażę Wam jak stworzyć szybką i łatwą przekąskę, która z powodzeniem może być także przystawką do wystawnej kolacji. Zobaczcie sami jakie to proste! Przygotowanie 5 minutes Gotowanie 20 minutes Składniki: 1 op. ciasta francuskiego 1 pęczek szparagów 1 op. boczku w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mostek w kuchni

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Autor

MostekwkuchniMostekwkuchni

Dobre jedzenie, smacznie i prosto!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, boczek, ciasto, ciasto francuskie, francuskie, przystawki, przekąski, przekąska, zupa, kolacja, pieczony boczek, szybkie ciasto, szybkie przekąski, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Mostek w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.