536. Na zimno. Na szybko.

536. Na zimno. Na szybko.

536. Na zimno. Na szybko.

 kakaowo-bananowy pudding jęczmienny z ricottą i sosem czekoladowym Dziś na szybko, bo doba jest zdecydowanie za krótka.A jutro będę tu późno, bo po szkole wybieram wybieram się do kina. :PNo tak nie ma to jak przewrócić się na drzwiczki od zmywarki, rozwalić je i przy okazji ochlapać podłogę krwią, no po prostu cudownie.....  Przepis:(inspiracja)  4 łyżki płatków jęczmiennychłyżka otrębów pszennych łyżka kakaołyżka budyniu czekoladowego + ok. 50ml mleka do rozrobienia1/2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu More food, love and dreams

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.