Łosoś pieczony w niskiej temperaturze

Łosoś pieczony w niskiej temperaturze

Łosoś pieczony w niskiej temperaturze

„Łosoś ma wspaniałe soczyste mięso o charakterystycznym, wyraźnym smaku. Je się go na surowo – w postaci tatara (bardzo popularne w Szwecji) oraz jako składnik sushi, smażonego i pieczonego oraz wędzonego, choć ten ostatni jest wyraźnie uboższy w kwasy omega 3.” Łosoś pieczony w niskiej temperaturze to danie idealne na świąteczny stół… i nie tylko. Przepis zapożyczyłam ze strony Talerz Pokus.tv.   Składniki:  - łosoś ok. 2 kg- oregano (świeże)- bazylia (świeża)- kolendra (dałam suszoną)- główka cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

mojewypiekiinietylkomojewypiekiinietylko

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, łosoś, ryby, ryba, cytryna, czosnek, przepisy na święta, świąteczne, świąteczne przepisy, sushi, wołowina, mięso, ryby na święta, czosnek w ziołach, łosoś wędzony, smażony łosoś, mięsa pieczone, ryby smażone

Inne przepisy z mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.