Kotleciki robione były na piątkowy obiad...oczywiście bez mięsa...jedne z grzybów..a drugie z jajek..a do tego sosik z dodatkiem suszonych pomidorów z Tytki Smaku...pycha.. Przepraszam za brak zdjęć w niektórych przepisach..W wolnym czasie [ którego ostatnio mam mało] będę od nowa wstawiać zdjęcia do przepisów..,które gdzieś i nie wiem jak zginęły z bloga.. 50 dag grzybów leśnych (podgrzybki, prawdziwki) 1 cebula 1 jajko tarta bułka sól, pieprz Grzyby mrożone zalać zimną wodą lekko osoloną ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...