Prosto i smacznie ..na śniadanie lub kolację....ilość jajek i szynki dowolna..wg apetytu. jajka szynka masło do smażenia szczypiorek sól, pieprz Na patelni rozgrzać niewielką ilość masła, wrzucić pokrojoną szynkę i chwilkę podsmażyć.Jajka roztrzepać,doprawić solą i pieprzem.Wlać na patelnię i usmażyć mieszając.Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...