Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Przepis na : obiad
Będziemy potrzebowali: papieru ryżowego oleju do smażenia Składniki na farsz: 400 g mięsa mielonego wieprzowego 50 g kiełków brokułu 1 posiekana w kostkę cebula 2 marchewki starte na tarce o grubych oczkach 30 g grzybów mun (grzyby moczymy we wrzątku – odcedzamy, studzimy, siekamy) 100 g makaronu ryżowego (moczymy makaron 5 minut we wrzątku – odcedzamy studzimy, trochę kroimy żeby kluseczki były krótsze) 1 jajko sól (około 1/2 łyżeczki) pieprz (około 1/4 łyżeczki) 1 duży rozmiażdżony ząb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MojaQchnia.pl
Autor
MojaQchnia.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, grzyby, gołąbki, makaron, makarony, mięso, mielone, mięso mielone, brokuł, brokuły, obiad, jajka z farszem
Inne przepisy z MojaQchnia.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję