Pieczone pierożki pełnoziarniste z brokułami

Pieczone pierożki pełnoziarniste z brokułami

Pieczone pierożki pełnoziarniste z brokułami

Przepis na : obiad

Po ostatnim pieczeniu pizzy pełnoziarnistej, pozostało mi nieco ciasta. Dokładnie połowa porcji. Wykorzystałam ja dzisiaj, od piątku spokojnie siedziała sobie w lodówce, pod przykryciem. Ciasto na pizzę można przechowywać w lodówce, pod folią spożywczą do 3 dni. Wystarczy jedynie nakłuć folię w kilku miejsca et voila! Ciasto nie traci na swych właściwościach, nadal jest miękkie, a po upieczeniu delikatne i chrupiące. Z użyciem ciasta drożdżowego na pizzę, przygotowanego na mące pełnoziarnistej, z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

anetaklimeckaanetaklimecka

Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, brokuły, pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, brokuł, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, sosy, ciekawe przepisy, ciasto drożdżowe, śniadania, drożdżowe, obiad, sos pomidorowy do pizzy, sos do pizzy, pizza na patelnie, proste ciasto, pierożki drożdżowe, ciasto na niedziele, ciasto na zimno

Inne przepisy z Moja smaczna kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.