Przepis na : kolacja
Bakłażan faszerowany kurczakiem, szpinakiem i serkiem ricotta, zapiekany z parmezanem (Dwie porcje) Składniki: bakłażan 100g piersi z kurczaka 125g serka ricotta 200g szpinaku mrożonego ząbek czosnku 1/2 małej cebuli 40g parmezanu sól i pieprz Przygotowanie: Zaczynamy od nastawienia piekarnika na 180*C. Bakłażana kroimy na pół i nacinamy wewnętrzną część w kwadraty (w siateczkę). Posypujemy solą i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 30 minut. W tym czasie kroimy kurczaka na małe kawałeczki i podsmaż... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...