Pierożki francuskie z wołowiną i warzywami

Pierożki francuskie z wołowiną i warzywami

Pierożki francuskie z wołowiną i warzywami

Pierożki z ciasta francuskiego, świetnie smakują popijane barszczykiem, bądź maczane w sosie czosnkowym Składniki na około 23 szt: ciasto francuskie (ja miałam wersję xl - 345 g) 1 marchewka 1 pietruszka 200 g mięsa wołowego 4 łyżki groszku konserwowego 3 łyżki koncentratu pomidorowego 1/2 łyżeczka sosu sojowego 1 ząbek czosnku sól, pieprz, słodka papryka 1 jajko olej Mięso wołowe zmielić, ugotować warzywa i posiekać. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć mięso. Dodać pokrojone warzywa, groszek, czosnek (st... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Galeria Smaku

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Moja Galeria SmakuMoja Galeria Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto, mięso, sosy, pierogi przepis, pierogi, groszek, papryka, zupa pomidorowa, warzywa, ciasto francuskie, marchewka, sos czosnkowy, sos pomidorowy, wołowina, przekąski, warzywa na patelnie, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, sos do jajek, jajka z farszem, pierogi z mięsem, mięsa pieczone

Inne przepisy z Moja Galeria Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.