Przepis na : śniadanie
Idealna energetyczna przekąska, którą można zabrać ze sobą do pracy, na wycieczkę, do klubu fitness czy spakować dziecku do szkoły. Składniki na 6 dużych batoników: przepis zmodyfikowany z Gotuję, bo lubię 80 g płatków owsianych 70 g płatków pszennych 30 g płatków migdałowych 75 g suszonej żurawiny 1/2 szklanki poppingu z amarantusa 25 g wiórków kokosowych 40 g pestek dyni 55 g masła 100 ml miodu 15 g brązowego cukru Płatki owsiane i pszenne połączyć z wiórkami kokosowymi, pestkami dyni. Wyłożyć na blas... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...