Szprotkowa pasta jajeczna na grzance

Szprotkowa pasta jajeczna na grzance

Szprotkowa pasta jajeczna na grzance

                 Ostatnio nabrałam ochoty na pastę , i tym razem zaproponuję pastę jajeczną z sardynkami w oleju , smak bardzo fajny , do tego chrupiące grzanki i mamy super kolację , bądź śniadanie , taką pastę można także przyrządzić na ostro , to już według upodobań smakowych , zapraszam do spróbowania przepisu . Składniki ( dla 3 osób )  4 jajka ( ugotowane na twardo )  3 łyżki majonezu  1 puszka szprotek w oleju  2 łyżeczki kaparów  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mój Smak

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Edytagotuje

Jestem osobą z poczuciem humoru , uwielbiam gotować , poświęcać się nauce czegoś nowego i próbowania nowych smaków , zapraszam serdecznie na mojego bloga , i mam nadzieje że choć troszkę przypasują Państwu moje przepisy .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, ogórki, tosty, ogórki kiszone, majonez, śniadania, bułki, chleb, śniadanie, ryby, kolacja, chleb razowy, ryba, chleb mieszany

Inne przepisy z Mój Smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.