Przepis na : obiad
Połączenie sera z czerwoną cebulą sprawdza się zawsze. Zazwyczaj z cebulą łączę ser kozi albo ser feta ale tym razem sięgnełam po ser Camembert. Roladki z kurczaka z serem Camembert i czerwoną cebulą Cebulę oczywiście należy najpierw odpowiednio przygotować. Nie wystaczy pokroić cebuli i świeżej wymieszać z serem. Ja czerwoną cebulę łączę z brązowym cukrem, którego słodycz niweluje lekko gorzki smak cebuli. Podsmażam i dopiero wtedy mieszam z serem. Oczywiście cukier w tym daniu nie jest w ogóle wyczuwalny. J... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...