Kanapki na śniadanie po francusku

Kanapki na śniadanie po francusku

Kanapki na śniadanie po francusku

Przepis na : śniadanie

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Bagietki, croissanty, brioche to najczęściej spożywane pieczywo przez Francuzów. Najczęściej serwowane jest z dodatkiem dżemu lub nutelli. Ja mam dzisiaj dla was pomysł na śniadanie ale w wersji wytrawnej z bagietką w roli głównej. Podpieczone bagietki podałam z podsmażoną kiełbasą francuską Rosette, z serem Comte oraz z warzywami. Dodatkowo spód bułki posmarowałam francuską musztardą z dodatkiem czarnej porzeczki. Tak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta Gotuje

Warto przeczytać

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Autor

MgotujeMgotuje

Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, śniadanie, bagietka, francuskie, ser, pieczywo, czarna porzeczka, kanapki, bułki, kiełbasa, porzeczki, kanapka, ogórki

Inne przepisy z Marta Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.