Żeberka na sposób azjatycki + test sosu Woh Hup do żeberek
Żeberka na sposób azjatycki + test sosu Woh Hup do żeberek
Żeberka, to po wołowinie mój ulubiony rodzaj mięsa. Jednak obowiązkowo muszą być pieczone w piekarniku lub na grillu. Te duszone są jak dla mnie za tłuste. Inspiracją do poniższego przepisu był dla mnie sos do żeberek, który zakupiłam niedawno i szukałam pomysłu na jego wykorzystanie. Żeberka wyszły znakomite. Doskonale komponują się z azjatyckimi przyprawami. Sos przetestowałam również na grillu i naprawdę mogę go polecić wszystkim. Do żeberek podałam sałatę lodową z moim ulubionym dressingiem miodowo-musztardowy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mania Gotowania
Autor
anekbu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, sosy, sałata lodowa, pomidor, pieczenie, sos sojowy, miód, duszone, sałata, cytryna, imbir, mięso, marynaty, grill, polewa, sałatka z sałatą lodową, wieprzowina, sałatki, czosnek, cukier, sezam, wołowina, sałatka, żeberka z grilla, mięsa pieczone, sałatka z pomidorem, sos miodowo musztardowy, sos do sałaty, mięso duszone, sałatka ryżowa
Inne przepisy z Mania Gotowania
Dodaj komentarz