Halibut pieczony w papilotach z risotto cytrynowym z cukinią

Halibut pieczony w papilotach z risotto cytrynowym z cukinią

Halibut pieczony w papilotach z risotto cytrynowym z cukinią

Kremowe risotto z dodatkiem cukinii i skórki cytryny oraz białej papryki podane z haibutem pieczonym na plastrach cukinii i cytryny to zdecydowanie letnia propozycja, która idealnie nadaje się na obiad lub kolację w upalny dzień. Przygotowanie proste i szybkie, zatem do dzieła! Składniki (na 2 porcje): 400 gram halibuta  1 średnia cukinia  1/2 szklanki ryżu Arborio  1 cytryna  1 limonka  50 gram parmezanu  50 gram masła  oliwa z oliwek do smażenia  ząbek czosnku cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.