Przepis na : obiad
Wiosna to czas lekkich dań i pięknych, wyrazistych barw na talerzu. To czas moich ukochanych szparag, groszku cukrowego i wszystkiego co zdrowe a co uwielbiam najmocniej. Podzielę dziś się z Wami przepisem na coś pysznego, delikatnego i kolorowego. Jeżeli masz kilka patelni i mało czasu to to danie wykonasz w 10 minut! Składniki (na 2-3 porcje): 300-400 gram filetu z dorsza 200 gram groszku cukrowego natka pietruszki czosnek 300 gram pomidorków koktajlowych sól, pieprz pęczek szparag&nbs... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...