Często gdy zostaje nam mięso i warzywa z rosołu zastanawiamy się co tym razem z tym zrobić. Ja zazwyczaj robię pierogi albo kluski . A co jak to się już nam przejadło? To oczywiście można zrobić krokiety, albo pasztet na którego Was zapraszam :) Składniki: 700 g mięsa z rosołu 2 marchewki z rosołu 2 pietruszki z rosołu 300 g pieczarek 3 łyżki bułki tartej 1/5 szklanki rosołu 2 jajka 1 duża cebula 2 ząbki czosnki olej/masło do smażenia 1 łyżka majeranku 1/4 łyż... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.