Można już je przygotować. Tak przygotowane ryby im dłużej postoją tym będą lepsze. Gałązki świerka ładnie się prezentują w słoiku i na pewno nadają specyficznego smaku. Można użyć również gałązek jodły. Poza tym mogą uzupełniać puste miejsca w słoiku. Ryby po usmażeniu nie da się upchać na siłę, trzeba się z nią obchodzić delikatnie. Mąka żytnia nadaje smaku, może być jasna albo razowa. Ryby smażone w pysznej zalewie z dodatkiem gałązek świerka Potrzebujemy Ryby, np. śledzie zielone, makrela św... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...