Pieczone pierogi z pyszną sałatką

Pieczone pierogi z pyszną sałatką

Pieczone pierogi z pyszną sałatką

Kiszenie kapusty zawsze kojarzy się z późną jesienią, do którego używamy jesiennych odmian tego warzywa. Kapusta kiszona z letnich odmian jest również przepyszna, bardziej delikatna, niezbyt kwaśna, jeśli po ukiszeniu wstawimy ją do lodówki. Polecam letnie kiszenie. Kapusta jest przepyszna, delikatna, jednym słowem wspaniała! Co jakiś czas można ukisić jedną główkę w słoiku lub garnku kamiennym. To tak jak małosolne ogórki, smakują inaczej, niż te kiszone na zimę. Kapusta małosolna, też brzmi zachęcająco. Do fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Leśny Zakątek

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Autor

DanaDana

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, pierogi, pierogi przepis, kapusta kiszona, ciasto, feta, placki, mięso, sałatka, sałatki, rosół, ogórki, ogórki małosolne, mięso mielone, mielone, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ser feta, sałatka z fetą, ogórki kiszone, ciasto orkiszowe, sałatka z marchewki, sałatka do obiadu, jajka z farszem, mięsa pieczone, lekkie sałatki, salatka z jajkiem, pierogi z mięsem, bez pieczenia

Inne przepisy z Leśny Zakątek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.