Sos na bazie świeżych grzybów z cebulą, czosnkiem, przyprawami, zabielony śmietaną. Pyszne kruche mięso szynki rozpływa się w ustach! Z podanych proporcji wychodzi solidny garnek smakowitości. Składniki: 1 kg szynki wieprzowej, ok 600 g wcześniej obgotowanych grzybów (podgrzybki, maślaki lub inne ulubione), 2 średniej wielkości cebule, 2 duże ząbki czosnku, ok 700 ml bulionu, 200 ml śmietany 30%, 50 g masła + łyżka duża łyżka majeranku, łyżeczka tymianku, łyżeczka pieprzu ziołowego sól, pieprz czarny (opcjonaln... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...