Przepis na : obiad
Leczo z fasolką szparagową, cukinią i kiełbasą Dziś zapraszam na pyszne leczo z fasolką szparagową, cukinią i kiełbasą . To troszkę inna wersja bardzo lubianego dania, równie smaczna i prosta w przygotowaniu. Leczo z fasolki szparagowej i cukinii jest pełne warzyw i aromatycznych przypraw. Możecie doprawić je ulubionymi przyprawami, ja używam sporo suszonych ziół, a także słodkiej i wędzonej papryki, która nadaje całości ciekawego smaku. Całość możecie też doprawić odrobiną papryczki chili. Jeśli macie ochotę, cuki... czytaj dalej...
Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...