Przepis na : obiad
Pierś faszerowana kremowym szpinakiem z sosem czosnkowym Pierś faszerowana kremowym szpinakiem. Składniki: 70 g świeżego umytego szpinaku 20 g startego sera typu parmezan 70 g kremowego serka 2 łyżki majonezu kieleckiego 3 łyżki oleju roślinnego 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku 2 piersi z kurczaka, waga łączna około 500 g 6 plastrów wędzonego boczku sól, pieprz Sos czosnkowy: 2 ząbki czosnku 4 łyżki majonezu kieleckiego 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz trochę cukr... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...