Zupa pomidorowa z fasolką szparagową, papryką i kaszą jęczmienną

Zupa pomidorowa z fasolką szparagową, papryką i kaszą jęczmienną

Zupa pomidorowa z fasolką szparagową, papryką i kaszą jęczmienną

Klasyk domowej kuchni w nowej odsłonie. Wegańska zupa pomidorowa z fasolką szparagową, papryką i kaszą jęczmienną. Pożywna i zdrowa. Czas przygotowania: 45 min. Porcja dla 6 osób Koszt przygotowania: 11,00 zł SKŁADNIKI na wywar warzywny: 500 g pomidorów krojonych bez skórki 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 szklanki fasolki szparagowej 1/2 czerwonej papryki 1 szklanka kaszy jęczmiennej 2 litry wody 2 pietruszki 1/2 selera 4 marchewki 1 por 5 ziaren ziela angielskiego 4 liście laurowe natka pietruszki sól, p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza, zupa, fasolka szparagowa, fasolka, papryka, marchewka, ciasto, seler, wegańskie, zupa pomidorowa, przepisy fit, fit, ciasto fit, zupa warzywna, zupa z selera

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.