Zupa krem z pieczonej papryki z pestkami dyni
Zupa krem z pieczonej papryki z pestkami dyni
Nasz polski klimat zmiennym jest. Właśnie nadeszły chłodniejsze dni. Wietrznie i deszczowo. To idealna pora na zupę. Dziś chciałbym zaproponować Wam mój krem z pieczonej papryki z kwaśną śmietaną i prażonymi pestkami dyni. To idealny pomysł na rozgrzanie ciała i umysłu.Czas przygotowania: 60 min.Porcja dla 6 osóbKoszt przygotowania: 10,00 złSKŁADNIKI:5 czerwonych papryk2 marchewki1 por1/4 selera1 pietruszka1 szalotka1 ząbek czosnku2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku2 liście laurowekwaśna śmietana 18%świeże liście... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa
Autor
kulinarnyJa
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, por , ciasto, krem, dynia, marchewka, seler, zupa, warzywa, pieczenie, przepisy fit, fit, warzywa na patelnie, bezglutenowe, ciasta z kremami, ciasto z kremem, krem z dyni, krem z pora, zupa krem, ciasto fit, dynia pieczona, gotowana marchewka, zupa z selera
Inne przepisy z kulinarnyJa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję