Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Czas przygotowania: 10 min.Porcja dla 2 osóbKoszt przygotowania: 6,00 złSKŁADNIKI:1 średnia wędzona makrela3 łyżeczki majonezu2 łyżeczki jogurtu naturalnegoszczypiorekkoperek1/2 łyżeczki czerwonej papryki w proszkusól, pieprzPRZYGOTOWANIE:Makrelę należy obrać ze skóry i dokładnie pozbawić ości. Mięso ryby przekładamy do miseczki i rozdrabniamy za pomocą widelca. Dodajemy majonez i jogurt naturalny. Następnie posiekany szczypiorek i koperek. Doprawiamy czerwoną papryką w proszku, solą i pieprzem. Dokładnie łąc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, papryka, jogurt, makrela, majonez, ryby, koperek, ryba, makrela wędzona, pasta, mięso, pasty, pieczywo, przekąski, przystawki, ryba w ciescie, ciasto z jogurtem naturalnym

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.